Vodolija:Najbolja osoba koju mozete upoznati,srce joj je vece od neba!

Vodolija:Najbolja osoba koju mozete upoznati,srce joj je vece od neba!

2023-11-17 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada pricamo o osobama rodjenim u znaku vodolije… Ta istina se odnosi na to da su ovo duse horoskopa!

Vodolija je znak koji ima stav. Niko ne ume da voli tako jako kao ona, tako iskreno, tako predano. Vodolija je znak kojem uvek treba mnogo vremena da nekoga pusti u svoj zivot i u svoju blizinu. Nema nimalo sumnje da je ovo jako oprezan znak. Ona vise slusa svoj razum nego svoje srce ali je izvesno da je ovo osoba koja ce dati sve sto ima i naci nacina da se izbori za sve ono do cega joj je stalo. Ima stav i zato ima i hrabrosti, pa nije cudo sto je ovo znak koji ce reci ono sto misli, ono sto hoce, ono sto oseca. Vodolija je znak koji je spreman da se bori za svoje zelje ali i znak koji ce umeti i znati da prepozna kada je pravo vreme da nekome okrene ledja i ode. Istina je da je ovo znak koji voli previse. Ona ne ume da voli malo, ona ne ume malo da se preda, ona ne ume slabo da grli. Sve sto ovaj zodijak radi u zivotu jeste da se trudi da usreci one koje voli. A sve sto zapocne, ona radi iskreno i od srca. Ovo nije znak koji se pretvara vec znak koji zeli i ume da uziva u zivotu na svaki moguci nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikada necete od ovog zodijaka doziveti da vas slaze ali isto tako treba da znate da ako vi slazete nju… To ce biti jednom i nikada vise i to je najveca moguca istina. Ona nikada ne prasta onima koji joj slome srce i to je najveca moguca istina. Prosto zna da oni koji slome srce, da oni koji se odluce na to da prevare, da tome nece biti kraja i zato je ona znak koji se uvek vodi time da bude dobar covek, sto joj bez imalo sumnje i uspeva.

Vodolija je znak koji je odlican prijatelj ali isto tako moramo da kazemo da je ovo neko ko ume da bude jako opasan kao neprijatelj. Zapravo niko ne tbi trebao da joj se zameri jer vodolija itekako ume i zna da uzvrati istom merom i na isti nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2