Nova sedmica, nova sansa za srecu: Ovi znaci ce do 27.novembra imati razloga za radost!

Nova sedmica, nova sansa za srecu: Ovi znaci ce do 27.novembra imati razloga za radost!

2023-11-19 0 By Admin

RIBE

Eto prilike i za vas, drage ribe, da se nadjete u novoj zivotnoj prilici. Bar  vi niste neko ko zivi tudje situacije i brine zbog nepotrebnog. Znate da se mirite sa svojim situacijama. a ono sto znate da je nedostupno, vi se i ne lomite za to.

Dobro je to sto ste razumni i realni. Sasvim je dobro to sto o svemu i u svemu postupate racionalno. Ne zanosite se nemogucim, niti ceznete za nedostupnim. Vi tacno znate sta mozete, sta hocete  i koliko mozete.  I nastupate u skladu sa onim cime i raspolazete.

Trenutno ce vam se ponuditi prelepa sansa novog radnog mesta, ali i promena okoline. Ono sto vam se nudi je u vasim ocima nesto sto daruje bolji zivot i bolju perspektivu.

Sa druge strane to je  nesto sto zahteva veliku zivotnu promenu. Naci cete se na  velikoj zivotnoj raskrsnici i u novoj zivotnoj prilici. U prilici da okrenete svoj zivot za trista stepeni. Ali i da dobijete daleko bolji i placeniji posao koji obecava veliku zaradu.

Sve ce da bude do vas. Vazno je da se dobro koncentrisete, da se okrenete onome gde vas vuce srce. Da se pokaze da idete putem boljeg, makar i zrtvovali svoj stari zivot. I poceli da zivite novi zivot, kao da ste sada poceli ziveti.

Da li cete moci da ostavite stare prijatelje i stare kolege, za radi vece zarade? Sve je do vas i vasih odluka, a ostalo ce doci samo po sebi. Nekada se dese neocekivane situacije koje sve dovedu u red.

I ne zaboravite, u ziviotnoj prilici slicnoj ovoj, necete se vise nikada naci.

Stranice: 1 2