Ovan i Lav:Sve vracaju istom merom,ljubav za ljubav-bol za bol!

Ovan i Lav:Sve vracaju istom merom,ljubav za ljubav-bol za bol!

2023-11-19 0 By Admin

 Ovan i lav. Vatreni znaci koji se razlikuju od svih ostalih. Zato sto imaju dusu, zato sto imaju stav!

OVAN

Vazno je da kazemo da ovan dobro zna sta radi. Sve vraca istom merom i moze se reci da se prema ljudima ponasa bas onako kako bi zeleo da se neko ponasa prema njemu. Sve dok ste prema njemu dobri, iskreni, posteni, i on ce biti takav prema vama. Ali, kada odlucite da mu se zamerite, kada mu slomite srce, znajte da ce biti spreman da vam vrati istom merom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dakle mora se reci da je ovan dobar covek koji sa vremena na vreme od te silne dobrote koju nosi u sebi ume da postane opasan neprijatelj. Dakle jako je vazno uvek imati na umu da ovan moze da bude vas andjeo cuvar ali i osoba koja ce vam vratiti istom merom ako joj se zamerite. Vazno je da znate da je ovo neko ko zasluzuje vasu ljubav i vase postovanje pre svega.

Nema nimalo sumnje da je osoba rodjena u ovom znaku cist primer da postoje ljudi koji vole svim srcem. Ali, isto tako, znaju da budu opasni kao neprijatelji. Sve zavisi od vas. Vazno je reci da je ovan neko ko ce naci nacina da vam bude podrska i oslonac, i vase licno rame za plakanje. Sve dok ste prema njemu dobri, jasno je da ce on biti jos bolji prema vama…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2