Prva tri dana u sedmici donose prelepa desavanja na emotivnom planu!

Prva tri dana u sedmici donose prelepa desavanja na emotivnom planu!

2023-11-19 0 By Admin

Naredna tri dana donose prelepa desavanja na emotivnom planu!

OVAN

Prva tri dana donose promene. Od vas se ceka da budete vrlo odlucni po pitanju  novih koraka. Cekaju vas prelepa desavanja na emotivnom planu. Okrenite se onome sto zelite i ne brinite za ono sto sledi. Vas sledeci korak ce doneti rezultate.

 

BIK

Imate srce  koje se lako zaljubi, pa slede prelepa desavanja. I ovih cete dana osetiti da vam srce jace kuca zbog jedne osobe. Nemojte da bezite od osecanja. Slobodno ih pokazite onoj zbog koje vam kuca srce.

 

BLIZANCI

Vasa emotivna strana nikako da se popravi, pa ce ovih dana. Vreme je za prelepa desavanja na emotivnom planu. Od vas se ceka da ucinite nesto za sebe i da se to menja. Pruzice vam se sansa za promene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Imacete mnogo obaveza pa necete moci da mislite na sebe. Osim vas, i vase voljeno bice ce se osecati zapostavljeno. Nemojte da vamobaveze budu vaznije od vas dvoje. Nije sve u poslu, nadjite vremena za sebe. Slede prva tri dana koja donose promene.

 

LAV

Imali ste nekih desavanja, ali tek slede prelepa desavanja. Jedna zenska osoba ce uciniti sve da vam se posrece ova tri dana. Cini sve da vam pokaze da vas voli. Necete biti ravnodusni, pa ohrabrite je nekim gestom.

 

DEVICA

Suvise se trudite da pokazete da vas zanima samo priznanje. Vi volite kada vas pohvale za sve sto uradite. Jedna osoba nikako da vam da takvo ili slicno priznanje. Ovih dana potrazite odgovor da li to cini svesno ili vas tako zeli nervirati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2