Ribe:Ako vas ostave u proslosti nista ih nece ubediti da se vrate!

Ribe:Ako vas ostave u proslosti nista ih nece ubediti da se vrate!

2023-11-19 0 By Admin

Ribe su nezne i iskrene. Ovo su bica koja tacno znaju sta  hoce i nikada ne odustaju od onog sto hoce, ako im je do tog necega iskreno stalo.

 

Ribe su znak koji zivi za pravu ljubav. Moramo da kazemo da su odane i iskrene i predane onome sto rade. Imati ribu kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti oslonac i podrska i voleti vas iskreno.

Ribe dobro znaju da zivot nije laka li one umeju i znaju da procene sta je za njih najbolje. Imati ribe kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas voleti i biti vam odan i veran uvek i u svakom slucaju. Ribe su spremne da se bore za ono sto hoce i nikada ne dizu ruke od onog sto naume. Ali vazno je da kazemo da su postene i odane i verne i da im nikada nece pasti na pamet da nekome slome srce.

Sve sto pozele, ribe ce naci nacina i da ostvare ali vazno je da kazemo da su osobe koje su postene i koje ne grade svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Ribe su postene, iskrene, odane, verne, i znaju da vole kao niko na svetu… Ali, isto tako, one znaju da zasluzuju da ih neko voli svim srcem i da im uzvrati istom merom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe su osobe koje znaju kada je pravo vreme da kazu istinu, a kada da se okrenu i odu. U to nema nimalo sumnje. Bitno je da kazemo da ce ribe svima oko sebe rado uciniti i rado pomoci. One ne okrecu ledja onima do kojih im je stalo ali nema nimalo sumnje da znaju sta je ono sto hoce.

Bitno je da znate da nema nimalo sumnje da su spremne da se istraju za ono sto hoce ali da su postene, odane i korektne.

Imati kraj sebe ribu znaci imati nekoga ko ce vas voleti i biti vam oslonac i sve  ono sto ste oduvek zeleli da imate kraj sebe.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2