U danima koji su pred nama: Ovan raspolozen, Rak tuzan, Lav zeli da vrati vreme…

U danima koji su pred nama: Ovan raspolozen, Rak tuzan, Lav zeli da vrati vreme…

2023-11-19 0 By Admin

 VAGA

Moramo da naglasimo da su pred vama dani kada ce sve biti moguce. Kada cete konacno moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Jako vam znaci podrska jedne vage jer je ona uz vas svim srcem i nema sumnje da je prema vama iskrena.  To je ono sto ste dugo cekali.

 

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da kazemo da ste neko koga sada cekaju velike odluke. Samo od vas zavisi hocete li umeti da ih donesete a da pri tome budu ispravne i dobre po vas. Ali, samo polako. Vazno je da nikome ne dozvolite da vam prica kako cete ziveti i koga cete voleti.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u danima koji su pred nama shvatiti da vas neko voli i da je neko bez imalo sumnje spreman da se bori za vas.  Nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Sreca je moguca i ona ce i doci u vas zivot brze nego sto mislite

 

 JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da cete konacno doci do svog cilja. Da postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu svoj ljubav dokaze i pokaze. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite, znajte da je zivot samo jedan.

 

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da cete  u danima koji su pred nama saznati da vam je vasa voljena osoba odana i verna. Da nema nimalo sumnje da vas voli bas onako kako bi ste vi i zeleli. U skladu sa tim, nema razloga za ljubomoru, vec slusajte svoje srce jer je jasno da postoji neko kome ste iskreno bitni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ono sto je bitno, u danima koji su pred nama ce sve doci na svoje. Konacno cete moci da kazete da vam se ostvarila jedna velika zelja. Vi ste znak koji je sve ucinio za pravu ljubav i napokon su pred vama dani kada ce neko umeti da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Srece vam nece faliti…

Stranice: 1 2