Vaga:Dok svi ocajavaju i kukaju,ona resava probleme!

Vaga:Dok svi ocajavaju i kukaju,ona resava probleme!

2023-11-21 0 By Admin

Mnogi misle da je vaga slaba ali je ovo znak koji itekako ume i zna da ide ka svom cilju uvek i u svakom slucaju. Osoba rodjena u ovom znaku je boginja lepote zodijaka. Volece vas iskreno, ali je cinjenica da je njenu ljubav jako tesko zasluziti. Ono sto treba da kazemo jeste da je vaga neko ko ima stav i ko ce vas voleti iznad svega i u svakom slucaju. Vaga ce biti vas oslonac i vase licno rame za plakanje, vasa podrska, i jos mnogo toga.

Ali, onog trenutka kada vaga odluci da ode onda je to jednom za sva vremena i u to nema nimalo sumnje. Vaga zna da prasta i ona je neko ko ce dati drugu sansu ali samo ako shvati da se neko iskreno kaje sto ju je povredio. Bitno je da naglasimo da je vaga neko ko ce naci nacina da izdrzi sve. Uvek ce pokusavati da usreci one koje voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vaga ce reci istinu ali moramo da kazemo da ce paziti da li ce ta istina nekome slomiti srce. Ona ne radi drugima ono sto ne zeli da se desi licno njoj.

Za kraj moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ce biti odan i veran.N, znak koji ima granice u svemu. Volece vas, podrzavati, bice vam oslonac, podrska, bice vam sve sto vam je zapravo za srecu.

Za kraj moramo da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna sta hoce od zivota iako se cini da je neodlucna. Nije. Ona samo dobro pazi sta radi jer ne zeli nikome da slomi srce. Postena je i iskrena. Naci ce nacina da iz svega izadje kao pobednik.

Stranice: 1 2