Bik-nemojte od njega ocekivati da se menja,vec ga volite takvog kakav jeste!

Bik-nemojte od njega ocekivati da se menja,vec ga volite takvog kakav jeste!

2023-11-22 0 By Admin

Ako postoji znak koji bas nikada ne pristaje na promene… Onda je to bik!

 

Bik je neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. Vazno je da kazemo da je ovo neko ko se uvek bori za ono do cega mu je stalo. Dok drugi ocajavaju i kukaju, ovo je znak koji ce bas uvek naci nacina da se izbori za ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je poseban sam po sebi. Svestan je toga koliko vredi ali imajte na umu da je svestan i toga koliko gresi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moze se cak reci da je jedini znak koji zna sve svoje mane i koji ih je svestan ali prosto, on sebe takvog voli i takvog prihvata. To je ono sto je zapravo najveca istina od svih. Ono sto je bitno da kazemo jeste da je bik neko ko uvek “tera po svom”. Ako ne bude onako kako on zamisli, u stanju je da bude uporan i da ide dalje i dalje sve dok ne dodje do toga da bude kako je zamislio.

Vazno je da kazemo da je bik neko ko ce naci nacina da iz svega izadje jos jaci jer ma koliko da problema imao… Bik je stava da se uvek krece ka svom cilju ma koliko da mu tesko bilo.

Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati nekoga ko ce vas voleti iskreno i ko ce biti spreman da vam bude oslonac i podrska i sve sto se podrazumeva. Ali, kada ovaj znak odluci da ode onda je to jednom za sva vremena.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2