Rak:Dusa od coveka kojem je ljubav potrebnija od novca!

Rak:Dusa od coveka kojem je ljubav potrebnija od novca!

2023-11-26 0 By Admin

Danas vam pricamo o raku. O zodijaku koji se izdvaja od svih jer ima srce kakvo se moze samo pozeleti.

Rak je neko ko je vlasnik divnog, velikog srca. Uvek je tu za one koje voli i jako je ponosan na sebe i na ono do cega mu je stao. Moramo da kazemo d je rak neko ko ima obicaj i naviku da cini sve ne bi li usrecio one do kojih mu je stalo.

Imati raka kraj sebe znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce umeti da cuva vase tajne. Srce jednog raka je toliko lepo i nema nimalo sumnje da je puno ljubavi i divnih emocija.

Ako postoji znak koji lako zavoli, koji se lako zaljubi, onda je to upravo rak. Kada se to desi, onda ce uciniti sve sto moze za voljenu osobu i nema nimalo sumnje da je jako ponosan na sebe i na svoju sposobnost da tako jako i iskreno voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rak je znak koji je u stanju da oprasta mnogo toga zato sto je to njegovo srce beskrajno lepo, iskreno i nezno. No,oprostice mnogo toga ali nikada ne i izdaju. Oni koji se usude na to da ovom znaku slome srce su zapravo slomili svoje. Jer, rak je znak za kojeg se mnogi kaju kada ga izgube jer mnogi tek tada shvate koliko ovaj zodijak zapravo vredi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2