Rak:Dusa od coveka kojem je ljubav potrebnija od novca!

Rak:Dusa od coveka kojem je ljubav potrebnija od novca!

2023-11-26 0 By Admin

Mora se reci da je rak klasican primer postovanja i ljubavi i da je ovo osoba koja ce naci nacina da istraje u svojim namerama i planovima. 

Rak je znak koji mnogo prasta, koji mnogo tolerise ali ako jednom odluci da nekome kaze zbogom… Rekao je jednom ali za sva vremena.

Ovo je odlican prijatelj. Ume da cuva tajne. Dace vam sve sto ima ali isto tako, ocekivace i da oni do kojih mu je stalo njemu budu odani, verni i posveceni.

Rak je osoba koja je uvek fokusirana na ljubav. On prosto ne moze da zivi bez emocija, i novac mu je  uvek na drugom mestu.

Ma koliko da bio uspesan u poslu, ma koliko da imao novca, ako pri tome nema i ljubav i kraj sebe one koje voli… Rak ne moze biti srecan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Najveca moguca istina jeste da je rak zastitnik onih koje voli. Jako je ponosan na sebe i na ono sto jeste. Dace sve sto ima za drage ljude i bas nikada i ni u kom slucaju nece odustati od onih do kojih mu je stalo.

Cak i da ceo svet nekome okrene ledja, rak ce biti posvecen toj osobi i biti odan i veran, i braniti je od tog celog sveta.

Njegovu ljubav nikada nije lako zasluziti ali je to emocija koja vredi vise od zivota. Jer, sve dok imate raka, vi imate i nekoga ko ce vam biti oslonac i podrska.  Vase licno rame za plakanje. Nekoga ko vam nece okrenuti ledja kada vam je najteze… Vec ko ce vas cuvati od svega loseg. Mislite o tome.

Stranice: 1 2