Ribe:Dace vam i ono sto nemaju ako im dokazete da ih volite iskreno!

Ribe:Dace vam i ono sto nemaju ako im dokazete da ih volite iskreno!

2023-11-26 0 By Admin

Sjajni su prijatelji i osobe su koje znaju da cuvaju tudje tajne. Cak i kada dodje do neke svadje, ribe ce prosto naci nacina da pokusaju da nadju resenje za svaki moguci problem i to je jako vazno da naglasimo.

One znaju da zivot nije lak ali su znak koji ne ocajava kada je tesko vec koji nalazi nacina da iz svega izadje kao pobednik.

Imati ribe kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti u stanju da vas voli svim srcem pod uslovom da mu dokazete da tu ljubav zasluzujete. Znaju da je ljudski i prastati i gresiti ali itekako umeju i znaju da odu od ljudi koji ne znaju da ih cene. Ukratko receno, jedna riba je u stanju da prasta sve i svasta ali ne i izdaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I jako se tesko i jako retko desava da ribe nekome kazu zbogom. Ali, ako se to desi onda je to jednom za sva vremena. Jer, ribe su nezne, iskrene, predane i vredne…. I jako verne. Morate ih mnogo povrediti da bi otisle ali ako se to desi… Nista ih na svetu ne moze ubediti da vam se vrate. Jednom kada riba kaze zbogom, to zbogom postaje vecno. Mislite o tome. Nemojte to dozvoliti, bice kasno za kajanje.

Stranice: 1 2