Bik:Tudje misljenje ga ne zanima-on zivi svoj zivot!

Bik:Tudje misljenje ga ne zanima-on zivi svoj zivot!

2023-11-27 0 By Admin

 Vrlo je vazno da kazemo da je bik znak koji je rodjen za ljubav. Ponosan je na sebe takvog kakav jeste.

 

Bik je znak koji ume da bude jako uporan kada nesto naumi. Moze se reci cak da je ovo jedini znak koji je u stanju da ide “glavom kroz zid” ako nesto naumi.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je bik odan, veran, castan i posten. Da ce vas voleti iskreno, da ce biti pravi prijatelj, vase licno rame za plakanje, vas andjeo cuvar i jos mnogo toga. Moramo da naglasimo da je bik osoba koja ce tacno znati sta je ono sto hoce i koja nece odustati od onog sto hoce, ali nece ni graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Ovo je znak koji je odlican prijatelj, znak koji ce vam reci istinu ma koliko da ta istina bila bolna. Isto tako ocekuje i od vas. Sve dok ste vi prema njemu fer on ce biti jos bolji prema vama. Ali, treba da se pazite njegove reakcije onda kada mu slomite srce. Bik je znak koji nece prvi poceti svadju ali koji bez imalo sumnje ume i zna da uzvrati istom merom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukratko receno, ovo je znak koji pokusava sve da resi na lep nacin  ali ako odluci da ode… Otisao je jednom ali zauvek pa sve i da vas voli najvise na svetu nece vam vredeti. Imati bika kraj sebe znaci imati osobu koja ce biti u stanju da vam bude pravi prijatelj. Osoba je koja tacno zna sta je ono sto hoce i koja zapravo pri tome nikada ne odustaje od onoga sto naumi. Ali, istina je i to da bik bas nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Sve dok ste prema biku nezni, on ce biti isti takav prema vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2