Strelac:On je ili najbolji ili najgori-vi birate kako ce se ponasati!

Strelac:On je ili najbolji ili najgori-vi birate kako ce se ponasati!

2023-12-01 0 By Admin

 Pricamo vam o strelcu. O zodijaku koji je zaista poseban sam po sebi.

 

Strelac je znak koji dobro zna da zivot nije lak. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je ovo znak koji ce naci nacina da istraje u svemu onome sto hoce. Dakle, strelac je jak i borben i uvek ce naci nacina da bude onako kako on hoce, ma koliko se cinilo da to nece biti moguce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Strelac je znak koji se ponasa u skladu sa svojim zeljama. To ne znaci da ce ici preko drugih i da ce graditi svoju srecu na tudjim suzama. To samo znaci da on nadje nacina da istraje u onome sto naumi uvek i u svakom slucaju.

Moramo da kazemo da je ovo osoba na koju mozete da se oslonite, osoba koja ce naci nacina da vam bude podrska, andjeo cuvar i jos mnogo toga.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite uvek i u svakom slucaju. Jer, strelac je neko ko tacno zna sta hoce i kako da to dobije. Ono sto ga razlikuje od svih ostalih je ta cudna sposobnost koju ima. Naime, osoba rodjena u ovom znaku moze da bude i najbolja i najgora. Sve ostalo je na vama jer je ovo neko ko moze da bude i andjeo cuvar i najveci neprijatelj. Treba da znate da je ovo osoba na koju mozete da se oslonite uvek i u svakom slucaju. Ali, ako mu slomite srce, ako ga slazete, ako se poigrate sa njegovim emocijama i srcem… Znajte da ce biti u stanju da od najbolje osobe na svetu postane najgora. To je vrlo vazno da kazemo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2