Naredna tri dana:Radost Vagama, Ovnovima srecu, neocekivani dobitak jednom znaku!

Naredna tri dana:Radost Vagama, Ovnovima srecu, neocekivani dobitak jednom znaku!

2023-12-02 0 By Admin

U naredna tri dana bice radosti, a samo jednom znaku i novcani dobitak!

OVAN

Naredna tri dana i promene… Ovo ce biti dani koji ce vam doneti srecu.Za vas je sve  solidno,ali ce vam ovo da izmami  osmeh na lice.Mozda ne ocekujete nista mimo uobicajenih obaveza. Ono sto sledi ucinice vas srecnim covekom!

 

BIK

Pokazacete ambiciju ovih dana  i trudicete se mnogo vise. Zato cete imati razloga da se okrenete ka sebi. Nemojte se obazirati na ono sto vam skrece paznju i sto vas dekoncentrise. Posebno jedna osoba to cini!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vase je srce jako nezno i osetljivo na  grube reci. Ovih dana se cuvajte reakcije jedne skorpije. U zadnje vreme se ponasa nezahvalno, i pokazuje svoj inat. Vreme je da joj pokazete gde joj je mesto.

 

RAK

Bili ste zapali u veliku besparicu, ali konacno ce vas pogledati sreca. Bas kad ste hteli nesto za sebe, niste mogli sebi prustiti. Jedan  novcani dobitak ce vas silno obradovati, ali i iznenaditi.

 

LAV

Niste spremni za nastavak emotivne veze koja je dozivela slom. Mada se bivsa nada da hocete, vi i ne pomisljate da je to moguce. Vi ste lav i ovih dana ce vam biti jasno da morate poci dalje.

 

DEVICA

Mozda vam se samo cini, a mozda vas i neko gleda. Budite vrlo obazrivi ovih dana i otkrijte o cemu se radi. Da li se to nekome svidjate, a da ni sami niste ravnodusni? Mozda sledi susret srodnih dusa koje ce se iznenada prepoznati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2