Blizanci i Devica, dva najhrabrija znaka: Za ljubav cine sve!

Blizanci i Devica, dva najhrabrija znaka: Za ljubav cine sve!

2023-12-01 0 By Admin

Ovo su dva najhrabrija znaka zodijaka koji se ne boje nicega!

 

Blizanci

Ubrajate se u dva najhrabrija znaka. Nista vam nije nepoznato i vreme je da se usmerite onome sta hocete. Necete se libiti da cinite sve sto vam je volja i da vam se ostvare vase misli. Vase zelje i vasi ciljevi su uvek moguci i ostvarljivi. Za vas nema odstupanja od vasih zelja  i od vasih zelja.

Sve ono sto vi hocete, vi cete poci za time. Samo ako zelite da se posvetite tome, vi cete se i posvetiti. Od vas se ceka da budete spremni da sledite svoje osecaje. Za vas nema nista sto se ne moze ostvariti. Nema zelje koju sebi necete ispuniti.

Vi ste jedan od dva najhrabija zodijaka i vreme je da se u to uvere svi. Verujte da cete moci da se uverite da su vam mnogi prijatelji, lazni prijatelji. Zbog nekih cete se jako iznenaditi. Sokirace  vas istina koja ce vas zaboleti da ste imali poverenje u takve osobe.

Vi se ne plasite za svoju srecu, jer cete je uprkos svemu da nadjete. Vi cete  je  ostvariti, makar plakali i patili. Makar  isli kroz trnje i blato, a do srece ce ici i kroz vatru.

Dama blizanac je nesto posebno, hariznaticno i nestvarno. Ovo ce  biti dani da se zagrijete za ono sto su vam ciljevi. Dama je nezna, ali je mentalno jaka. Dok neki odustaju od svojih zelja, dama blizanac je uporna. Nikada ne odustaje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vas osecaj za dobrotu je nesto veliko sto se odlikuje vasim velikim srcem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2