Ribe:One nisu slabe,samo nece svima da pokazuju koliko su jake!

Ribe:One nisu slabe,samo nece svima da pokazuju koliko su jake!

2023-12-02 0 By Admin

Danas vam pricamo o ribama. O zodijaku za kojeg svi misle da je slab, a sve je, samo slab ne.

 

Ribe su znak koje tacno znaju sta je ono sto hoce. To je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da je ovo zodijak koji ce naci nacina da istraje u svemu sto jeste i u svemu sto hoce, bez imalo sumnje. Moramo da kazemo da je ovo neko na koga uvek mogu da se oslone oni koje riba voli.

Ribe su u stanju da urade mnogo toga kada se zaljube i to je najveca moguca istina. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati i nekoga ko ce biti u stanju da vas voli svim srcem. Istina je da se ribe jako tesko zaljube ali kada se to desi, onda ce uraditi sve sto mogu kako bi tu osobu usrecili i to je najveca moguca istina.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati i nekoga ko ce znati da cuva vase tajne, nekoga ko ce vam biti prijatelj, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe deluju nezno ali je prava istina da umeju da daju svoju dusu za one do kojih im je stalo. One su jake onda kada treba da budu, ali isto tako, dopustaju sebi i da poakzu svoju tugu onda kada im je tesko i kada im se place. Moramo da kazemo da su ribe spremne na mnogo toga kada se zaljube ali da je ovo znak koji nikada nece prevariti. Sve dok imate kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati  nekoga ko ce vam biti cist dokaz da postoje andjeli cuvari. Osobe koje ce vas voleti i cuvati sve ono sto sa vama imaju… 

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2