Naredna tri dana donose kajanje i suze, ali i pravu ljubav ovom zodijaku!

Naredna tri dana donose kajanje i suze, ali i pravu ljubav ovom zodijaku!

2023-12-03 0 By Admin

Naredna tri dana donose kajanje i suze, ali i pravu ljubav jednom zodijaku!

OVAN

Naredna tri dana vam donose nova iznenadjenja i nove korake. Gledajte da to budu neka nova ocekivanja koja zelite. Nesto ste sebi postavili za cilj i vase srce  zudi da taj cilj i ostvari. Ovo su dani za pravu ljubav i srecu.

 

BIK

Polako se vracate u normalu i prihvatate sve sto vas sleduje. Rado biste  se malo odmorili, ali vas obaveze zovu. Ako ste do sada i pomerali nesto za dalje, sada vise nema odlaganja. Vreme je da vredno radite.

 

BLIZANCI

Pomalo ste cudni jer se ne izjasnjavate, a morali biste. Neko vas stalno podseca na odredjene korake. Pokazite da ste svesni da morate izneti svoje stavove. Jedna osoba ceka vase reakcije i komentare.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Situacija u kojoj ste pocinje da vas zabrinjava. Ozbiljno se pitate u kojem smeru vodi dalje. Zato sada pokazite volju da menjate bilo sta. Ovako vise nece moci. Sve nosite u sebi  i to se vec odrazava na vase zdravlje i raspolozenje.

 

LAV

Neka vas  ne varaju necije oci koje vam se svidjaju. Zele da vas zavedu i da vam se okrenu u potpunosti. Vasa sreca ce imati dva lica. Ucinite nesto da se vase srce priblizi onome ko nije ravnodusan, kao sto niste ni vi.

 

DEVICA

Niste spremni da se okrenete jednoj vagi, a ona to zeli. Ohrabrite je i dajte joj priliku da vam se priblizi. Kada je bolje upoznate i sami cete shvatiti da je divna osoba. I mozda postane vasa prava ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2