Lav: Jedan od retkih koji svoje ne daju, ali nece ni tudje!

Lav: Jedan od retkih koji svoje ne daju, ali nece ni tudje!

2023-12-04 0 By Admin

Vi ste jedan od retkih koji svoje ne daju, ali nece ni tudje!

LAV

Jedan ste od onih koji znaju da se bore i da se izbore za ono sto zele. Dok mnogi misle da vam to ide lako, samo vi znate da nije tako. Samo vi znate sa kojim teskocama se susrecete, i koliko je tesko  ostvariti cilj.

U tudjim ocima vi ste neko ko moze sve jer imate snage i volje za sve. Imate  i dobro drustvo u kojem ste uvek neko ko se istice po svemu. Od vas se ocekuje da zacinite svako drustvo i da se zna da ste nezamenjiv prijatelj. Kako je vama u sustini i kako se vi osecate, to znate samo vi.

Vi ste neko ko deluje sa strane i vise osmatrate sta se zbiva. Niste neko ko reaguje u sekundi, a pre nego sto dobro razmislio svemu. Znate da svoje situacije dobro  ispratite i uvek gledate  da izadjete nepovredjeni iz njih.

Uprkos fami da ste strogi i ozbiljni, vi imate dobro srce i volite nezno. Svi oni koji tako misle, nisu imali prilike da vas upoznaju. Vase srce tezi ka idealnoj ljubavi i licnoj sreci. Ni sami niste spremni da se suocite sa vezama koje dozive kraj.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Uvek gledate da ono sto ne ide, okoncate na vreme. Da vase srce bude spremno da se miri sa necim unapred, pre nego se zaljubi. I daleko pre nego sto zavolite. Vi ste neko ko uvek cuva svoju teritoriju. Za razliku od mnogih koji ne daju  svoje, vi necete ni tudje. Posteni ste i savesni i znate da cenite ono sto imate. Svoju srecu cuvate, a tudju postujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2