Ribe:Vracaju istom merom,milo za drago,zato se pazite!

Ribe:Vracaju istom merom,milo za drago,zato se pazite!

2023-12-04 0 By Admin

Svi misle da je riba nezna, osetljiva, tuzna, da je slaba… No, riba je neko ko ume da istraje u svemu sto jeste. U svemu sto hoce.

 

Ribe. Znak o kojem se cesto prica ali o kojem se retko sta zna. To je vrlo vazno da naglasimo. No, ribe su znak koji se ponasa u skladu sa situacijom. Moze da bude nezna, a moze da bude jaca od svih.

I dok svi misle da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je u stanju da place zbog svake sitnice, prava istina je da je ovo znak koji ume da bude jak u skladu sa situacijom. Dakle, riba je neko na koga mozete da se oslonite, neko kome mozete da verujete, i jos mnogo toga.

Mnogi ce reci da su ribe osobe sa kojima svako moze kako hoce, ali istina je drugacija. Zapravo je ovo neko sa kim moze sve da bude lepo ako se vi prema njemu ponasate. Ako ste prema njoj nezni, znajte da ce biti jos bolja prema vama. Ali, onaj ko joj slomi srce, onaj ko se odluci da se igra sa njom, siguirno je da moze i da zazali. To samo znaci da je u stanju da uzvrati milo za drago.

Ribe nisu znak koji ce prvi poceti svadju ali je istina da itekako umeju i znaju da se brane kada im je do necega stalo. No, oni koji povrede ovog zodijaka koji je nezan, iskren, posten… Itekako mogu da ocekuju da im riba i uzvrati istom merom i to je ono sto je najveca moguca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukratko, ako se prema ovom zodijaku ponasate na pravi nacin, on ce biti bolji prema vama. Ali ako odlucite da mu slomite srce, znajte da ce i ribe biti u stanju da vama slome vase. One su dobri ljudi, odani, verni, predani i posveceni. Ali, ribe su znak sa kojim niko ne moze kako hoce, i to je najveca istina od svih istina.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2