Tokom narednih 72. sata: Prosto ce uzivavati ova tri znaka zodijaka!

Tokom narednih 72. sata: Prosto ce uzivavati ova tri znaka zodijaka!

2023-12-04 0 By Admin

Tokom narednih 72 sata, uzivace ova tri znaka!  Sreca ce biti na njihovoj strani bez imalo sumnje.

 

OVAN

Tokom narednih dana se sve menja. Vec ste svesni nekih koraka koje morate uciniti. Nemojte da ih vise pomerate, niti da ih odlazete. Ako to i dalje budete cinili, samo cete pokvariti sliku u ocima jedne osobe.Zato, pazite sta radite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ozbiljno ste zagazili u nesto i sada nema nazad. Cak  i da biste hteli, to bi sada ostavilo posledice. Zato budite ozbiljni i pokazite da cete dati sve od sebe da uspete. Nece biti lako, ali samo uporni uspevaju u svemu.

 

BLIZANCI

Ne smete se predati na putu kojim ste posli. Samo vasa cvrsta volja ce vas  voditi ka napred. Za sada se dobro snalazite mada ste na nepoznatom terenu. Bravo za vas trud i vasu upornost da se dokazete! Tokom narednih 72.sata imate sansu za promenu.

 

RAK

Vasa dobrota prema bliznjima vas baca u bedak. Ne cinite samo vi dobra dela, nego pustite da to cine i drugi. Ne dozvolite da vam se obije o glavu vase dobro. Malo se distancirajte, neka se i oni potrude.

 

LAV

Ne mozete da se okrenete svojim temama koje vas interesuju. Drugim recima, ne mozete da dodjete do reci od jedne osobe. Ovih dana je morate postaviti na mesto. Suvise se petlja  tamo gde joj nije mesto.

 

DEVICA

Iskreno cete uzivati u danima pred sobom. Vreme je da se i vi konacno odmorite i da se zna sta vam je ciniti. Nadjite se u drustvu koje vam je drago i konacno uzivajte ovih dana. Ovo su posebne prilike koje se retko desavaju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2