Strelac:On od zivota hoce sve:Ljubav,novac i prijatelje!

Strelac:On od zivota hoce sve:Ljubav,novac i prijatelje!

2023-12-04 0 By Admin

Ako zelite da saznate istinu o ovom znaku, sada je pravo vreme za to. Jer, nema sumnje da je strelac neko ko se izdvaja.

 

Strelac je neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. Dok drugi kukaju i ocajavaju kada im je tesko ovo je znak koji ce naci nacin da se izbori za ono do cega mu je stalo. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati nekoga ko ce vas voleti. Nekoga ko ce biti spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Ali moramo da kazemo da je ovo znak koji retko kome dopusta da se igra sa njim. Ukratko receno, ovo je znak koji je dobar covek ali koji dobro pazi kome veruje. Imati ga kraj sebe zahteva biti dobar covek prema njemu. Jer, ovo nije osoba sa kojom bilo ko na svetu moze kako hoce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak koji zna da je zivot samo jedan i koji se ponasa u skladu sa tim. Onda nije ni cudo sto je ovo osoba koja ce naci nacina da istraje u onome sto hoce i ko ide ka svom cilju. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati nekoga ko moze da vam pokaze sta je to prava ljubav i sta je to pravi covek, covek za primer.

Mora se reci da je ovo znak koji je spreman da istraje u svojim namerama ali isto tako neko ko nece igrati dvolicno. To znaci da sve sto radi, strelac radi casno i posteno.

Ovo je znak koji se bori za ono sto hoce. Koji tacno zna sta hoce i koji ume i zna da bude za primer i rame za plakanje. To je vrlo vazno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2