Lav i Devica:Nikada ne pristaju na manje nego sto zasluzuju!

Lav i Devica:Nikada ne pristaju na manje nego sto zasluzuju!

2023-12-05 0 By Admin

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su lav i devica zodijaci za primer. Itekako znaju sta hoce, i kako da to dobiju…

 

 LAV

Znak koji tera po svome. Znak koji bas nikad i ni u kom slucaju nece odustati od onog sto hoce. Ali, moramo da naglasimo da je ovo znak koji ce naci nacina da istraje u svemu sto zamisli,a sve sto radi, radi na castan i posten nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto ga razlikuje od ostalih je ta njegova divna dusa. Niko ne ume da voli kao on, jer kada se zaljubi lav ce dati sve od sebe da tu osobu osvoji, a onda i da je usreci. Dalje, lav je cist dokaz da postoje osobe koje su spremne da idu kroz zivot tako sto slusaju svoje srce. Mora se reci da je ovo znak koji je iskren sam po sebi i koji tacno zna kako da se izbori za ono do cega mu je zapravo stalo. Ali, vazno je da kazemo da je lav neko ko bas zato sto zna koliko vredi nikada ne odustaje od onog sto naumi. I to je najveca moguca istina. Zato sto vredi zato i hoce da dobije ono sto naumi i od toga bas nikada ne odustaje.

Oni koji ga vole, vole ga takvog kakav jeste, i on se ne menja. Svestan je svojih mana, svestan je i toga da neke stvari mora da promeni, ali na to nikada nece pristati. Kaakv je takav je, ako ga volite, volite ga takvog. Sa svim manama, sa svim vrlinama, lav je ipak jedan, jedini, poseban i svestan je toga.

Stranice: 1 2