Lav i Devica:Nikada ne pristaju na manje nego sto zasluzuju!

Lav i Devica:Nikada ne pristaju na manje nego sto zasluzuju!

2023-12-05 0 By Admin

Nastavak na sledecoj strani…

 

 DEVICA

Znak koji je poseban zato sto je tajanstven. Prava je istina da je ovo znak koji ne dopusta da mu se tek tako pridje. Istina je da devica  vazi za zodijaka koji retko kome veruje. Istina je i to da ovaj zodijak ima mnogo tajni ali ono sto moramo reci jeste da je to znak koji nikada ne zaboravlja koliko vredi.

Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati nekoga na koga cete moci da se oslonite. Jer, ovo je osoba kojoj se moze verovati. Sve dok ste prema njoj iskreni, istina je da ce biti i ona prema vama, i u to nema nimalo sumnje. No, ovo je zodijak koji zna koliko vredi. Koji bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. I ako ne znate da se ponasate prema njemu, onda znajte da ce otici… Da ce biti spremna da ode i da nadje nekoga ko ce je voleti na nacin na koji zeli i na nacin koji zasluzuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Devica je zodijak koji nikada ne pocinje prvi svadju. Ne voli to, pokusava sve da resi mirnim putem. No, kada jednom odluci da ode, onda je to jednom za sva vremena. Nikada nemojte misliti da je devica neko ko ce vam prastati iznova i iznova. Nije. Ona je samo neko ko vam moze dati drugu sansu ali ko nikad nece zaboraviti bol koji ste joj naneli…

Stranice: 1 2