Strelac i Jarac: Godisnji horoskop za 2024.godinu-para vam nece faliti!

Strelac i Jarac: Godisnji horoskop za 2024.godinu-para vam nece faliti!

2023-12-05 0 By Admin

Para vam nece faliti, ali necete biti najsrecniji na emotivnom planu!

JARAC

Posao

Vreme je da konacno i vama krene, i da se dokazete. Ceka vas ispunjenje snova koje ste sanjali dugo. Vi ste svesni svojih kvaliteta, i svoje inteligencije. Svesni ste da ste daleko bolji i vredniji kao licnost od onih iz vase okoline. Bas kao i toga da je vasa inteligencija natprosecna.

Vreme je da se tokom naredne godine primete vasi kvaliteti i da zavredite paznju koju i zasluzujete. Od vas se ceka da budete spremni da trpite jos malo, jer cete istrpeti sve. Samim krajem zime i pocetkom proleca vas cekaju lepe sanse. Iskoristicete sve  i konacno cete pokazati da vredite  za tri osobe.

Ako radite, bar da imate i para i da svi vide kako ste ih zaradili. Vrednim radom i trudom i svojom pamecu. Konacno je vreme da se i vi nadjete u prvom planu. I da imate para, i da vam para nece faliti dalje, ako do sada jeste!

Ljubav

Mada vam para nece faliti, na ljubavnom planu necete biti najsrecniji. Vasa je sreca sto ste skromni. Ne morate biti najsrecniji, pa to nikada i niste bili. Vazno je da cete moci da budete dovoljno srecni sa nekim.

Vreme je da konacno okrenete novi list na emotivnom polju. Bicete iznenadjeni da ce vam to biti lako, daleko lakse nego ziveti u proslosti. I nadati se nemogucoj ljubavi.

Zato cete iskoristiti poznastvo koje ce se odigrati tokom novogodisnjih praznika. I ono ce se pretvoriti u obostranu  simpatiju koja ce prerasti u ljubav. Bicete zadovoljni svojom novom vezom i srecom na pocetku. Za srecu nikada nije kasno, a srecni ili najsrecniji, svejedno. Tu necete videti neke razlike.

Zdravlje

Vreme je da povedete racuna i da se vise krecete. Trudite se da vas nose  pozitivne vibracije, da se vise smejete i budete pozitivniji. Vama ce samo to faliti, ostalo je sve dobro.

Stranice: 1 2