Devica:Ako vas ne voli-reci ce vam to u lice!

Devica:Ako vas ne voli-reci ce vam to u lice!

2023-12-06 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da je devica znak koji ima stav. Znak koji ima dusu pre svega.

 

Devica je neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. To je vrlo vazno da kazemo. Spreman je da se bori za ono do cega joj je stalo i u to nema nimalo sumnje. Nemojte zaboraviti da je devica znak cije je srce veliko.  Zna da voli, zna da obozava, zna da da sve od sebe za one do kojih joj je stalo.

Istina je da su osobe rodjene u ovom znaku jako tajanstvene. Prosto receno, nikada ne znate na cemu ste sa osobom rodjenom u ovom znaku. Cinjenica je da je devica tipican primer osobe koja tacno zna sta hoce i koja pri tome nikada ne odustaje od onog sto naumi. Moramo reci da je devica sjajan prijatelj. Retko ko ume da cuva tajne kao ona ali isto tako retko ko ume da trpi, prasta tolerise, kao ona.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, bas zato sto je takva kakva jeste, devica nece prastati, devica nece tolerisati, devica nikome nece tek tako dati drugu sansu i to je najveca moguca istina.

Konacno, devica je znak koji moze da vam bude prijatelj, i oslonac, i sve sto vam je zapravo iskreno vazno. To je bitno da kazemo. Imati je kraj sebe  znaci imati nekoga ko je spreman da bude iskren, i nekoga ko ce biti  u stanju da vam kaze sve sto misli, zeli i oseca, bez obzira na posledice.

Tako da, ovo je znak koji ce vam reci istinu, pa cak i onu koja slomi srce na delice. To je najveca moguca istina. Ona ne trpi da ima kraj sebe ljude koji su pogresni i kraj kojih njoj nije lepo. Ako vas ne voli, ako joj nesto smeta kod vas… Ona ce vam to i reci uprkos svemu jer je znak koji itekako ume i zna da se nosi  sa problemima. Ono sto uradi, nosice se sa posledicama svega toga i na to je jako ponosna.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2