Lav:Nikad ne zaboravlja bol koji ste mu naneli!

Lav:Nikad ne zaboravlja bol koji ste mu naneli!

2023-12-06 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da je lav znak rodjen za ljubav. Ali, i da mu je ponos jako naglasen.

 

Lav je neko ko ima stav. Neko ko ima srce, neko ko ima ljubav, neko ko tacno zna sta je ono sto hoce, i kako da to dobije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati ga kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti spreman da istraje u svemu sto naumi i to je najveca moguca istina. No, moramo da kazemo da lav iako ima veliko srce, ne moze bas sve da oprosti. A cak i kada oprosti, lav nikada ne zaboravlja. Moze vam dati drugu sansu, moze vam dati i trecu, ali njegove suze vam nikada ne zaboravlja. Suze koje je prolio jer je cinjenica da je ovo znak koji tacno zna sta je ono sto hoce od zivota.

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je lav znak koji krece ka svom cilju oduvek i koji se oduvek i bori za ono do cega mu je stalo. Imati ga kraj sebe znaci imati prijatelja, oslonac, podrsku, sve sto vam zapravo treba.

Ono sto jednog lava razlikuje od ostalih je to sto ima petlju da kaze ono sto misli uvek i u svakom slucaju. Cak i kada zna da ce to nekome da slomi srce, cak i kada zna da njegove reci mogu nekome da naprave problem… On ce reci onako kako jeste, kako oseca, onako kako on licno smatra da treba. Isto tako, lav je znak koji ce biti spreman da cuje istinu, ma koliko da ta istina bila bolna, ma koliko da mu ta istina slomila srce. Takav je. Nadje uvek nacina da iz svega izadje kao pobednik.

Istina je da ume da voli kao retko ko na svetu, ali moramo reci da je zapravo jako opasan kao neprijatelj. Niko na svetu ne zeli da za osobu kao neprijatelja ima jednog lava iz prostog razloga sto on itekako ume da vrati milo za drago i to je najveca moguca istina.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2