Blizanci,najbolji i najsnalazljiviji zodijak:Uspece u svemu sto hoce!

Blizanci,najbolji i najsnalazljiviji zodijak:Uspece u svemu sto hoce!

2023-12-08 0 By Admin

Uspece u svemu sto hoce, jer ono sto hoce, to i mogu!

Blizanci su jako specifican znak kojem se ne veruje mnogo.Bas zato sto oni ne namecu svoju inteligenciju, niti prosipaju svoju pamet. Cuvaju svoje ideje za one trenutke kada ce moci da iznenade svoju okolinu.

Oni ce uspeti u svemu sto hoce, jer tacno procenjuju stvari. Prate svoje mogucnosti i naspram njih oni  tacno znaju sta hoce, jer to i mogu. Nikada se ne bacaju na neke lose momente i teske i nemoguce situacije. Sebi daju ciljeve bas onolike, kolike su licno sposobni da ih ostvare.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne oslanjaju se na druge jer znaju da moraju da se potrude. Oni uvek opravdaju bas sve sto imaju. Naravno da to opravdavaju svojim vrednim trudom i radom. Dok se neki prijatelji provode, oni rade. Poslije ce se isti ti prijatelji pitati odakle im sve one blagodeti sto imaju!? I kakvi su to prijatelji, osim oni lazni? A takvih blizanac ima bas mnogo! Otkrije ih uvek na vreme, u bilo cemu, nekada u svemu.

Dama blizanac je nezna i dobra dusa, ali cesto je sazaljiva. Sazaljeva one mnogo manje uspesne i one koji nemaju mnogo od zivota. Voli bliznje i uvek im se nadje pri ruci. Bas onda kada treba, mada se njoj neki ne nadju ni kada im je tesko.

Blizanac gospodin je malo jaci i mnogo tvrdoglaviji od dame blizanca. Uporan je u svemu i cesto se ne predaje, cak ni u teskim situacijama. Cesto se ne da da ga nagovore da se povuce, jer tada je jos uporniji.Uspece u svemu. Ali ako trazite ljubav, znajte da cete u blizancu naci sve ono sto se ljubav zove.

 

 

Stranice: 1 2