Vaga: Najlepsi znak u zodijaku-nema konkurenciju!

Vaga: Najlepsi znak u zodijaku-nema konkurenciju!

2023-12-08 0 By Admin

Vaga je zodijak ciji je stav da se sve u zivotu moze, ako se hoce. Dakle, vaga je borac, mozda cak i najveci borac od svih.

 

Vaga. Ovo je znak za koga svi kazu da ne zna sta hoce i da ne ume da se bori za ono do cega joj je stalo. Jeste istina da je ovo znak koji je spreman da dugo razmislja pre nego donese odluku ali moramo da kazemo da je zapravo najveca moguca istina to da je vaga samo osoba koja pazi jer ne zeli nikoga da povredi.

Vrlo je vazno da naglasimo da se u ovom zodijaku radjaju ljudi koji imaju najlepse lice. Jer, vaga je neko koem niko na svetu ne moze da odoli i to je najveca moguca istina. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce vas voleti, cuvati, nekoga ko ce vam biti podrska i oslonac cak i onda kada vam svi na svetu ledja okrenu. Ali, iako mnogi misle da je ovaj zodijak miran, te da se sa njim moze kako se hoce, prava istina je da je vaga neko ko je itekako sposoban da se izbori za ono sto naumi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vaga je neko ko itekako ume da privuce paznju i to je najveca moguca istina. Kada se zaljubi dace sve sto ima ali ce isto tako biti spremna na mnogo na mnogo toga zarad voljene osobe. Vazno je da kazemo da vaga nikada nece prevariti. Kada voli, voli iskreno, kada ne voli, prosto to kaze i ode. Ali, nikada, vaga nece ostati tamo gde joj nije lepo, bas kao sto nikada nece ni preci preko prevare.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2