Kraj sedmice i pocetak nove, donosi i pocetak srece za ova dva znaka!

Kraj sedmice i pocetak nove, donosi i pocetak srece za ova dva znaka!

2023-12-08 0 By Admin

VAGA

Niste navikli da drugi odlucuju za vas, pa cete se naci u dilemi. Trebacete da resite nesto, ali cete biti nesigurni. Ovih dana potrazite pomoc starog i mudrog prijatelja. I sta ako ste se dvoumili, pa svi se nadju u dilemi!

 

SKORPIJA

Imacete obaveza  ali se malo i odmorite. Sve sto ceka na vas rad, nece pobeci. Zato sve pomerite u stranu i pokusajte da se odmorite. Vasa ocekivanja ce da vas dovedu do ispunjenja zelje.

 

STRELAC

Niste svesni da ste se zaljubili, i da je pred vama pocetak srece. Srce vam kuca  zbog jednih ociju, i priznajte sebi da je to ljubav. Ovih dana sledi susret koji ce pomeriti, ali i ispuniti vase srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ocekujete da ce vam jedna osoba izaci u susret, ali se varate. Bice da ste je precenili, mada ste je zaduzili. Vi nju dobrotom, a ona vas laznim prijateljstvom. Tek cete otkriti da vas je samo koristila i da vam je glumila prijatelja. Za vas ce kraj ove sedmice biti zanimljiv.

 

VODOLIJA

Malo vam treba da se nadjete uvredjeni i onda se ljutite danima. Ne cinite to, posebno ne onoj osobi koja vas voli. Voli vas previse da bi vam objasnjavala da ste vi preosetljivi. I da se ljutite zbog sitnica koje su tako beznacajne.

 

RIBE

Pokusajte da doprete do one koja vam osvaja srce. Niste svesni da je na pomolu pocetak nove veze. I ne samo jedne emotivne veze u nizu. Verujte da ce to za vas biti prava i velika ljubav. Ljubav koja ce postati uzor svima oko vas.

Stranice: 1 2