Kraj sedmice i pocetak nove, donosi i pocetak srece za ova dva znaka!

Kraj sedmice i pocetak nove, donosi i pocetak srece za ova dva znaka!

2023-12-08 0 By Admin

Kraj sedmice i pocetak nove donosi i pocetak srece za ova dva znaka!

OVAN

Kraj sedmice donosi mnogo toga. Pred vama su dani odmora, ali i novi pocetak. Verujte da cete se usmeriti ka boljim koracima. Od vas se ne ocekuje mnogo jer ste vredni i odgovorni. Novi pocetak jedne vase ideje donece vam radost koju ne slutite.

 

BIK

Ne mozete da se mirite da ste se upleli u nesto svojom krivicom. Upali ste u  losu finansijsku poziciju. Sve je do vas, jer ste unapred mnogo trosili. Ne brinite, nekako cete se preneti ovih dana. Za dalje, pazite na izdatke.

 

BLIZANCI

Vreme je za jedno novo poglavlje, pa i novi pocetak. Mnogo ste radili u zadnje vreme i sada zelite da sebi priustite malo odmora. Mozda je vreme za nesto lepse i nesto novo. I ucinite sve da se odmorite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vase radne obaveze ne miruju ni kada su dani za odmor. Morate vise  da vodite racuna osebi. Radite previse, slabo se druzite i sada su pravi dani za pocetak druzenja. Nekoga cete upoznati ko ce zaokupiti vasu paznju. Kraj sedmice donosi vaznu promenu.

 

LAV

Ne mozete se suvise nadati da cete sresti onu koju zelite sresti. Bolje je da se vise krecete na mesta gde ona izlazi. Vase ce sanse da budu vece, ali morate naci nacin kako da joj pridjete.

 

DEVICA

Srce vas vuce ka jednoj osobi i zelite da je sledite na svakom koraku. Vreme je da se usmerite njenim simpatijama prema vama. Da li ih ima ili vas samo ignorise? Ako mislite da nije ravnodusna, ovih dana joj pridjite i recite da vam se svidja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2