Nedelja,ponedeljak i utorak:Mnogo rada ali i novcana sreca ceka ove znake!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Mnogo rada ali i novcana sreca ceka ove znake!

2023-12-09 0 By Admin

Naredna tri dana predstoji mnogo rada ali i novcana sreca ovim znacima!

 

OVAN

Neko se nada da cete mu pomoci, ali vi se ne nadate da vas ceka novcana sreca. Zelite pomoci prijatelju da zavrsi svoje brojne obaveze. I mada predstoji mnogo rada, on ce vas platiti za vasu pomoc.

 

BIK

Sve vam se okrece u krug i tece kontinuirano. Moze se reci skoro monotono, pa morate nesto menjati. Ucinite neke promene i uradite nesto sto je moguce. Pokrenite se jer ce vas monotonija nervirati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vas se moze nadati jedna osoba da cete je udostojiti paznje. Vec ste joj dali povoda i sada se nemojte povlaciti nazad. Bilo sta da ste mislili, ona je shvatila da ste zainteresovani za  poznastvo, mozda i vise od toga.

 

RAK

Dusa vam je tuzna zbog necega stokrijete u sebi. Mozda je vreme da to podelite sa  nekim. Mogli biste podeliti sa nekim od najveceg poverenja. A mogla bi i jedna osoba da vam bude od poverenja. Nudi vam prijateljstvo za pocetak.

 

LAV

Sve sto hocete, vi to i mozete, pa cinite sto vam volja. Uci cete u jedan ozbiljan posao od kojeg  racunate na zaradu. Necete se prevariti jer vas ceka novcana sreca. Nece vam biti lake obaveze, ali novcana sreca nece izostati.

 

DEVICA

Mada nemate toliko obaveza, vi ih preuvelicavate. Uvek sami sebi nalazite posao, a to vam je nepotrebno. Obratite malo paznje i na sebe i druzenje. Ucinite nesto za sebe, umesto sto previse radite, a nepotrebno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2