Nedelja,ponedeljak i utorak:Mnogo rada ali i novcana sreca ceka ove znake!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Mnogo rada ali i novcana sreca ceka ove znake!

2023-12-09 0 By Admin

VAGA

Nije vam vazna novcana sreca, koliko da pokazete da ste vredni i uspesni. Uvek gledate da se usmerite na pozitivne korake. Novac jeste vazan i potreban za sve. Ali cete ovih dana shvatiti da se sreca ne moze kupiti.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti dani puni teskih obaveza, ali cete se nekako snaci. Vi nemate  problem radnih obaveza, koliko onih sporednih. Vreme je da se zna  da cete zavrsiti nesto zapoceto,a to vas jedino i brine.

 

STRELAC

Zelite neki susret da ozvanicite i tacno znate na cemu ste. Ako se pita vas, vi ste zaljubljeni. Od vas se ceka da saznate sta misli druga strana, pa to morate saznati. Vi ste na potezu da saznate, pa se morate prvi izjasniti.

 

JARAC

Necete moci da se vodite novim sumnjama koje ce se probuditi u vasem srcu. Volite nekoga, ali vam se cini da vas vara. Ne padajte na prve sumnje, i na price dokonih. Proverite, pre nego bilo sta kazete partneru i pre nego ga optuzite.

 

VODOLIJA

Vasa sreca je da ste dosta jaki, pa vas nista ne moze dotaci. Ovih cete dana cuti nesto sto nece biti bas prijatno. Pokazite da ste jos jaci na neke lose cinjenice. I da cete se boriti da ih  menjate na bolje, ma kako delovalo da se ne mogu promeniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Radite i samo radite, ne mareci za svet oko sebe. Nije samo novcana sreca nesto sto vam daje krila. Zaljubicete se u osobu koja vam daje  snagu poleta. Bas u onu zbog koje svima zelite da pokazete da ste najbolji, i da ste za nju idealna prilika.

Stranice: 1 2