Kineski horoskop za naredni period:Jednog zodijaka ceka prosidba!

Kineski horoskop za naredni period:Jednog zodijaka ceka prosidba!

2023-12-10 0 By Admin

VAGA

Konacno ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam se nadje, da vas razume, da vam bude oslonac i podrska. U narednim danima ce vam biti jasno da bi ta osoba mogla da vas i usreci.

 

SKORPIJA

Slede vam dani za ljubav, i dani kada ce sve biti moguce. To je ono sto moramo da kazemo. Naredni period ce vama biti jako lep, i vazno je da  uzivate u svemu sto sledi. Postoji neko ko jedva ceka da vam na delu svoju ljubav pokaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu.Moramo reci da je samo pitanje dana kada cete saznati ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav. No, potrebno vam je jos vremena pre nego odlucite da udjete u vezu. Jednostavno sada nista nije onako kako bi ste zeleli.

 

JARAC

Emocije su vam naglasene, i u narednim sedmicama ce tako ostati. Vi iskreno zelite da imate nekoga ko vas voli ali je cinjenica da do toga bas i nece doci. Samo je bitno da imate na umu da je bolje  da ste i sami nego kraj nekoga kraj koga niste srecni.

 

VODOLIJA

Slede dani kada ce cuda biti moguca. To je ono sto moramo reci. Samo nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze, i samo ceka pravi trenutak za to.

 

RIBE

Ovo ce biti period kada cete doneti neke odluke. Mnogo mislite o jednoj vodoliji i  zapravo je samo pitanje dana kada cete saznati da je ona neke stvari sakrila od vas. Cini se da je izvesno da ce vam slomiti srce. Da vas sa njene strane ceka veliko razocarenje.

Stranice: 1 2