Naredna tri dana: Ovom zodijaku stize poruka koja ce sve promeniti!

Naredna tri dana: Ovom zodijaku stize poruka koja ce sve promeniti!

2023-12-10 0 By Admin

Ovom zodijaku stize poruka koja ce sve promeniti za samo tri dana!

OVAN

Nikako da vam zazvoni telefon ili tek da stigne ocekivana poruka. Moracete nesto da vi ucinite po tom pitanju. Dok drzite do ponosa i gusite osecanja, neko ceka na vas prvi korak.

 

BIK

Vasa osecanja ce isplivati na povrsinu, jer se zaljubljujete. Jos samo da se i vama desi da se odlucite. Cvrsta volja ce vas povesti do ostvarenja vase zelje da vam se ljubav uzvrati. Izjasnite se i pokazite da ste iskreno zaljubljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Poruka  koju cekate jos ne stize, a tako je ocekujete. Mozda ne biste trebali da se suvise nervirate. Nista nije do vas, pa kako vam bude. Okrenite se ovih dana boljim nadama i necemu konkretnom. Ne vredi vam se zalud nadati.

 

RAK

Ovih dana ugovarate susret ali tako da bude iznenadan i slucajan. Ne mozete da glumite ravnodusnost. Sa druge strane se plasite da otkrijete osecanja. Zasto vam je vazno ko ce prvi da pokaze osecanja, ako su ona obostrana?

 

LAV

Ne mozete da se  poredite sa jednom vagom, ali cete to zeleti. Zato cete joj ovih dana ukazati paznju. Neka i sama proceni da niste bezvredni. Ucinite nesto da je zadivite i to ce biti dovoljno. Osetice i sama da zeli da vas bolje upozna.

 

DEVICA

Ovo su dani da se radujete, pa verujte da cete imati povoda. Jedan lik ce u vama da otvori vasu znatizelju. Zanimace vas sve o njemu, a moracete se potruditi da to i saznate. I verujte da cete biti obradovani saznanjima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2