Lav i Devica-ljubav u 2024.godini:Nakon svega vreme je za suze radosnice!

Lav i Devica-ljubav u 2024.godini:Nakon svega vreme je za suze radosnice!

2023-12-10 0 By Admin

Vreme je za suze radosnice, nakon svega sto ste prosli!

LAV

Ne biste vi da se podsecate sta je sve bilo i sta vam se zbivalo. Vasa zivotna situacija ce se popraviti, jer cinite sve da se popravi. Vas konacno cekaju suze radosnice zbog nenadane srece. Ne biste ni da se trudite toliko, da ne verujete u sebe. Terate sami sebe napred, bas kada vam je najteze. I kada svi misle da cete posstati i predati se, vi cete ciniti suprotno.

Sve sto ste prosli, vreme je da potisnete. Suze koje ste prolili zbog nesrecne ljubavi, nece boleti jos dugo. Uskoro ce prerasti u suze radosnice. Jedino vam je jasno da ste iz svega izasli jaci i da sada razmisljate drugacije. Vasi stavovi su se kristalisali, a vasa snaga dokazala. I najvaznije, neverovatno vam je da ste sebe iznenadili. Niste mogli zamisliti da ste toliko jaki.

Ne biste zalud bili vi takvi, da niste lavovi.  Patili ste i plakali, padali i ustajali.  Konacno vam sledi prelep pocetak naredne godine. Od samoga starta cete se predstaviti kao uspesna licnost. Do sada ste se vesto krili iza svojih poslovnih uspeha. A kako je bilo vasem srcu, znali ste samo vi.

Prolece vam donosi susret koji ce vas malo obradovati, ali necete davati paznju tome. Ali kako nas vreme iznenadi, tako ce vas iznenaditi vasa osecanja. Zaljubicete se  u jedno nezno bice koje ce pokazati da se zaljubilo u vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ponece vas reka emocija koja ce vas nositi u novu vezu. U novu  ljubav i konacno u srecne dane. Pred vama je godina ljubavi kada ce konacno poteci suze radosnice!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2