Ovan i Bik: Tvrdoglavi i uporni u svemu sto hoce, ali prave dobrice!

Ovan i Bik: Tvrdoglavi i uporni u svemu sto hoce, ali prave dobrice!

2023-12-10 0 By Admin

Tvrdoglavi i uporni u svemu sto hoce, ali prave dobrice!

OVAN

Za sve sto se o vama moze reci,s vodi se na to da ste najvece dobrice. Mada ste jako tvrdoglavi i uporni u svemu sto hocete, ipak imate nezno srce. I dok svi pricaju  i obecavaju, vi uvek ispunjavate.

Niste od onih koji na brzinu odlucuju i koji ce da obecavaju na svakom koraku. Sve sto kazete, vi se drzite toga. Vase su reci poput zakona koji se ne sme nikada prekrsiti.Tako i vi ne obecavate ono sto ne biste mogli da ispunite. Ili tek samo da obecate nesto, bilo sta!

Vi ste neko ko ima ogromno strpljenje u odnosu na neke zodijake. Znate da se snadjete, da vodite racuna  o svemu. I uvek se drzite po strani. Stalno ste pod utiskom da vas posmatraju drugi. I da o vama misle da ste naivni, da ste neko ko nema snage da ide za zeljama. Kako se samo varaju u vasoj proceni. To sto samo delujete lezerno, ne znaci da niste od akcije. Jeste i to kako!

Mada ste velike dobrice, vi ste tako uporni i tvrdoglavi kada nesto hocete. Kod vas nema odustajanja nikada. Jako ste sposobni i vredni, i zato ste i uporni. Ali kada nesto zacrtate sebi, necete odustati.

Ovnovi su velike i plemenite duse koje ce uvek pristici u pravom trenutku. Kada ce biti od pomoci, da pomognu prijatelju u nevolji ili da mu budu podrska. Vase srce je ogromno i to znaju samo oni koji vas znaju.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2