Vodolija-spremna na sve zbog onih koje voli svim srcem!

Vodolija-spremna na sve zbog onih koje voli svim srcem!

2023-12-10 0 By Admin

Vodolija je jedanaesti znak u zodijaku. Znak koji je sklon tome da se bori za ono do cega mu je stalo, uvek, na svaki moguci nacin…

 

Vodolija je hrabra. Ovo je osoba koja tacno ume i zna sta je ono sto hoce. Moramo da naglasimo da je ovo neko ko zapravo ima stav i ima sposobnost da kaze sta je ono sto misli, zeli i oseca. Mnogi misle da je ovaj zodijak hladan kao led, ali prava istina je da retko ko na svetu ume i zna da voli kao vodolija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona se retko zaljubi. Retko ikome na svetu veruje. Jer, ovo je znak koji se u zivotu vodi razumom, jer ovo je znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i ume i zna da istraje u onome sto naumi. No, sve sto cini, vodolija cini posteno…. Moramo da naglasimo da je ovo osoba koja se vodi time da u zivotu svako od nas dobije ono sto zasluzi. Onaj ko je dobar prema njoj, ima tu srecu da ima kraj sebe nekoga ko ce ga voleti vise od svega na svetu. Ali, mora se reci da je ovo osoba koja tacno ume i zna da se izbori za ono do cega joj je stalo, ali na posten nacin.

Kada se zaljubi, vodolija ce dati sve sto ima ali ce isto ocekivati i od voljene osobe. Ovo nikako nije znak koji tolerise da za druge cini sve, a da mu nije uzvraceno na isti ncin.

Ovo je jedan od najboljih prijatelja u zodijaku, ali moramo da kazemo da je jedan i od najvecih neprijatelja. Dakle, sve zavisi od toga kako se prema njemu ponasate. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce i koja nikada nece graditi svoju srecu  na tudjim suzama.

Imajte na umu da je ovo znak koji je spreman da istraje u onome sto hoce ali uvek se vodi time da ne cini drugima ono sto ne zeli da se desi licno njemu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2