Naredna tri dana: Rakovima iznenadjenja,Vagama dileme,jednom kajanje..

Naredna tri dana: Rakovima iznenadjenja,Vagama dileme,jednom kajanje..

2023-12-14 0 By Admin

Naredna tri dana  nose iznenadjenja, dileme i kajanje…

OVAN

Cekaju vas iznenadjenja, ali ne sama to. Bicete radosni i dobro raspolozeni, a sve zahvaljujuci jednom liku. On vas voli, i zeli uvek da vase dobro raspolozenje drzi pod kontrolom. Zato ce vam spremiti velika i brojna iznenadjenja.

 

BIK

Niste u poziciji da birate, mada ste bili. Neke situacije niste  iskoristili i sada vas stize kajanje. Nece vam mnogo vredeti, i zato ovih dana okrenite novi list.  Cinite sve sto vam se moze i koristite svaku priliku.

 

BLIZANCI

Necete biti bas raspolozeni, ali se potrudite da to sakrijete. Oko sebe imate jako ljubomorne osobe koje vas prate u stopu.  Prate vas i vrebaju priliku da vide vas izraz lica, i da vam krene lose.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Iznenadjenja koja vam slede, vase ce srce da ispune radoscu. Vreme je da se okrenete boljim situacijama sada kada ce vam se ukazati prilika. Ovo ce biti vasi lepi dani. Konacno cete uzivati.

 

LAV

Niste bas srecni sta se zbiva i sta  cete i kako da razumete ta desavanja. Moracete biti  cvrsti u svojim odlukama, i jako odgovorni.  Pokazite da ste na visini zadataka  i uverite sve oko sebe da ste od njih sposobniji.

 

DEVICA

Necete samo raditi, mada su vam brojne  obaveze. Spremni ste da se druzite  i da pokazete da imate vremena i  za drustvo. Posebno zato sto vas jedna osoba omalovazava. I zato cete resiti da se malo i odmarate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2