Naredna tri dana: Rakovima iznenadjenja,Vagama dileme,jednom kajanje..

Naredna tri dana: Rakovima iznenadjenja,Vagama dileme,jednom kajanje..

2023-12-14 0 By Admin

VAGA

Pred vama su dani dileme i moracete se predati razmisljanju. Pazite sta je ono sto vas muci i budite odgovorni i ozbiljni. Vazno je da resite sve sto je do vas, ali da pazite i da ne pogresite.

 

SKORPIJA

Morate da pazite kako se ophodite prema okolini. Posebno se to odnosi na jednu osobu. Jako je osetljiva, a vi joj se dopadate. Pokazite malo razumevanja, prema onima koji vas skoro vole.

 

STRELAC

Niste spremni da se suocite sa istinom, a moracete. Niste ni svesni sta vas ceka. Okrenite se cinjenicama koje nisu bas najpovoljnije. Ipak se  morate suociti sa onim za sta nemate sanse. I morate poci dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

  JARAC

Konacno ce ovo biti vasi dani puni iznenadjenja. Dok su oko vas neki tuzni, a neki se kaju, vi cete se radovati. Konacno cete ovih dana docekati lepo raspolozenje i dobre situacije. Jedna osoba ce vam dati krila jer cete se zaljubiti u nju, i ona u vas.

 

VODOLIJA

Vi niste svesni da morate da se okrenete boljim koracima i novim potezima. Nista vas ne sprecava u tome, i vreme je da budete odlucni i hrabri. Ako niko ne zeli  da cini ono sto cekate, ucinite vi neki korak da vam se dese iznenadjenja. Ona su uvek lepa, bilo ad su od vas ili nekog drugog.

 

RIBE

 

Vredni i sposobni, istrajavate u svemu sto hocete. Ipak vas nesto muci, ali to krijete od svih. Zaljubljeni ste u nekoga i taj neko nikako da obrati paznju na vas. Zato cete vi da ucinite sve da  pokusate da krenete do cilja. Shvaticete da od cekanja nemate nista.

Stranice: 1 2