Devica i Strelac:Oni su pravi heroji koji uvek dobiju ono sto pozele!

Devica i Strelac:Oni su pravi heroji koji uvek dobiju ono sto pozele!

2023-12-16 0 By Admin

 Devica i Strelac. Dva znaka koja variraju, jer samo oni koji ih dobro poznaju, znaju kakvi su zapravo. A najbolji su.

 

DEVICA

Moramo reci da je ovo znak koji je poseban. Devica je jako tajanstvena. Niko ne moze da kaze kakva je, osim ako je bas dugo poznaje. Jer, devica je znak koji pokaze svoje pravo lice samo onima koji su joj dokazali na delu svoju ljubav. Postovanje. Karakter. Devica je neko ko zna da zivot nije lak. Neko ko ume da se bori za ono sto hoce. Neko ko zna kako da istraje u onome do cega joj je stalo. Devica je znak koji ce biti klasican primer postovanja, karaktera, stava. Naci ce nacina da istraje u svemu sto naumi. Ali, sve sto radi, devica radi posteno i uvek svoju srecu gradi na posten nacin, istrajan, na nacin koji je za svaku pohvalu.

Kada se zaljubi, devica je znak koji ce dati dusu, i biti spremna na mnogo toga, sto je vrlo vazno da naglasimo. Ovo je osoba koja ide ka svom cilju, ne samo na polju ljubavi vec i polju karijere.

Istrajna, postena, znak koji ce naci nacina da izdrzi sve sto zamisli ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je osoba za primer. Nece joj nikada pasti na pamet da nekome slomi srce, niti da nekoga izda. Ali, da, devica je neko ko ume da vrati istom merom. Moze da oprosti neoprostivo, ali ona ima granicu u svemu, i ponosna je na sebe zbog toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

STRELAC

Vatreni znak koji se bori za ono sto naumi. Zivot je tezak, ali je osoba koja se bori za svoje stavove i zelje. Mnogi bi mogli da se ugledaju na ovog zodijaka zato sto je osoba koja tacno zna sta hoce i kako da istraje u onome sto zeli.

Vazno je da kazemo da je strelac osoba koja ce biti primer mnogima, i oslonac, i u to nema nimalo sumnje.

Strelac je osoba koja za ljubav cini sve. I jako je ponosan na sebe zato sto ume da voli kao niko na svetu, ali i ko tacno zna kada je vreme da ode.

Strelac istraje u onome sto hoce, ali je vrlo vazno da kazemo da je ovo osoba koja ce biti postena. Nece nikada ovaj  zodijak dozvoliti sebi da ucini nesto sto bi nekoga namerno povredilo. Jer, on se vodi time da je posten, i da postoji karma. Da svako na svetu pre ili kasnije dobije ono sto je drugima dao ili uradio.

Strelac je pravi heroj. Znak koji ume da istraje, znak koji tacno zna sta hoce i kojem se moze verovati. Svaka tajna koja se poveri strelcu zauvek ostaje sacuvana jer je ovo osoba kojoj se uvek moze verovati. Ali, bas kao sto strelac zna da cuva tudje tajne, isto tako ocekuje i da njegove tajne budu sacuvane.

Strelac je istrajan, on nije slabic, on nije kukavica. Strelac je heroj koji tacno zna sta hoce od zivota. I kako da to dobije.