Ponedeljak,utorak i sreda:Naredna tri dana donose lepo drustvo i novu nadu jednom zodijaku!

Ponedeljak,utorak i sreda:Naredna tri dana donose lepo drustvo i novu nadu jednom zodijaku!

2023-12-17 0 By Admin

Naredna tri dana donose lepo drustvo i novu nadu jednom zodijaku!

OVAN

Mnogo obaveza i lepo drustvo ceka vas narednih dana. Ovo ce biti vasi dani da se radujete i da radite. Vreme pred vama je da se udruzite sa osobom do koje vam je stalo. Cak i da ne pokaze obostrane simpatije, bice vam dovoljna njena blizina.

 

BIK

Mada plovite u nove dane, oni vam idu neosetno. Skoro da vam nije jasno kojom brzinom prolazi vreme. Ako ste spremni da se okrenete novim danima,  gledajte i osobu koja ce vam se naci na  putu. Susret sledi koji niste ocekivali i vama lepo drustvo.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka da se prihvatite posla i da nastavite sa obavezama. Vreme je da budete spremni na neke nove korake. Jedna ce vas osoba hteti da iskoristi i da vam nametne deo svojih obaveza. Vreme je da joj priredite priliku kojoj se ne nada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vasa situacija je takva da se brinete za naredne dane. Jedan vas bik dodatno brine i nikako da se slozite. Vreme je da budete spremni da se suocite sa njim i da mu iznesete cinjenice na videlo dana.

 

LAV

Morate da se sluzite i lukavstvom, kao i snagom. Mada idete korak u korak sa obavezama, nesto ce vas omesti ovih dana. Vreme je da budete jaki i da ostanete pri svojim odlukama. Nemojte da popustite sada.

 

DEVICA

Niste svesni sta vas ceka i vreme je da budete spremni za naredne dane. Ceka vas lepo drustvo i iznenadni susret .Nesto sto ce vase srce da pomeri sa mesta. Pri susretu dva para ociju, sve ce vam u momentu postati lepse.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2