Druga polovina meseca ovim znacima nece biti nimalo lepa,ni laka!

Druga polovina meseca ovim znacima nece biti nimalo lepa,ni laka!

2023-12-16 0 By Admin

 

RIBE

Vama ce druga polovina meseca doneti ono sto ste dugo zeleli. Ali, kada  dodje do toga da vam se  zelja ostvari, vi cete shvatiti da vam  to bas i nije trebalo. Shvaticete zasto se kaze da treba da pazimo sta je ono sto zelimo, jer mozemo to i dobiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sa druge strane, postoji i druga situacija… Doci ce do toga da povredite nekoga do koga vam je stalo. Naravno da to necete uraditi namerno. Mozda ce vam ta osoba priznati svoje emocije, a vi ni u kom slucaju sebe ne mozete da zamislite sa njom. Naravno da treba da joj kazete istinu i da joj ne dajete laznu nadu. Ona treba da zna na cemu je sa vama umesto da se nada necemu sto se nikada nece desiti. No, vama ce biti jako tesko kada shvatite da ste  joj slomili srce time sto ste je odbili, a dobicete dokaz iskrene ljubavi koju gaji prema vama. Ovaj kraj godine nikako nece biti onakav kakvim ste ga zamisljali,ali imajte na umu da je cinjenica da posle svake kise dodje Sunce i da ce tako biti i u vasem zivotu.

Do kraja godine treba da izbegavate donosenje odluka. Ovo ce biti dani kada sreca bas i nece biti na vasoj strani pa morate biti jako oprezni. Ne pocinjite nove poslove, nove veze, sacekajte da se godina zavrsi pa u novoj sa  osmehom u nove pobede…

Stranice: 1 2