Devica i Vaga:Prastaju kao niko,ali znaju da vrate milo za drago!

Devica i Vaga:Prastaju kao niko,ali znaju da vrate milo za drago!

2023-12-17 0 By Admin

 Ako ne znate dovoljno dobro osobu rodjenu u znaku device, ili vage, nemojte pricati o njoj. Pogresicete.

 

 DEVICA

Osoba koja tacno zna sta hoce. No, i neko ko ce uzvratiti milo za drago. Osoba koja ima stav, dusu, karakter. Osoba koja je prijatelj pre svega, i osoba koja je uvek tu za one koje voli.

Devica je neko ko ce naci nacina da istraje u onome sto naumi, ali sve sto radi, ona radi casno i posteno. Nikada od osobe rodjene u ovom znaku necete doziveti da vam slomi srce. Ali, ako dodje do toga da vi nju povredite, znajte da nema nimalo sumnje da ce biti u stanju da vam uzvrati istom merom. Konacno, devica je znak koji je spreman da se bori za svoje zelje, ali ko dobro zna kada je pravo vreme da se okrene i ode. Imati devicu u svom zivotu znaci imati nekoga ko vam nikada nece okrenuti ledja. No, ukoliko vi prvi to uradite njoj.. Jasno je da ce vam vratiti istom merom.

Moramo reci da je osoba rodjena u ovom znaku jako verna kada je ljubav u pitanju. Ne cini cesto prvi korak. Cini to samo kada je siguran da osoba prema kojoj gaji osecanja isto oseca prema njoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada pricamo o karakteru, jako je vazno da kazemo da je devica neko na koga mozete da se oslonite. Ona je osoba od poverenja i postenja. I uvek, ali uvek, bice u stanju da vam bude tipicni dokaz da na svetu postoje ljudi kojima se moze verovati. Ali, isto to ocekuje i zauzvrat. Ona je dobar covek, ali nije naivan. I nije neko sa kim ce bilo ko na svetu moci kako on hoce. Cak i ako vam se cini tako… Samo vam se ucinilo. Devica itekako zna da uzvrati milo za drago.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2