Tokom nove sedmice: Rak ce dobiti ono sto je zeleo, Skorpiji se ostvaruje najveca zelja…

Tokom nove sedmice: Rak ce dobiti ono sto je zeleo, Skorpiji se ostvaruje najveca zelja…

2023-12-17 0 By Admin

Tokom nove sedmice ce se desavati svasta, ali i da se ostvari najveca zelja jednom zodijaku!

OVAN

Ono sto ceka ovnove tokom nove sedmice,  moze da ih znatno izenadi. Vreme je da se njihovo srce usmeri napred i da znaju sta im je ciniti. Neke korake moraju da usmere ka novim ciljevima. Vreme je da odvoje ono sto im je prioritet.

 

BIK

Imacete malu sansu da ostvarite nesto sto ste naumili. Bice to beznacajan pokusaj da nesto menjate. Necete se pomeriti sa mesta, pa ce biti bolje da nista ne pokusavate. Bolje je da sacekate  povoljniju priliku kada vam sanse budu vece da ostvarite  svoj naum.

 

BLIZANCI

Niste bas raspolozeni  da se nadmecete sa nekim. Jedna osoba vas prosto nervira sa nekim svojim koracima. Kao da ce vas svesno terati na odredjeni korak, pa ce vam nametati svoju volju. Ne dozvolite da vam mrsi konce onaj ko je beznacajan u svakom slucaju.

 

RAK

Niste se nadali, ali tokom nove sedmice, vama ce da krene. Vreme je da dobijete ono sto ste i zeleli. U vasem slucaju, pruzice vam se sansa da se dokazete na radnom polju. Vreme je da se konacno ostvarite i da zaplenite paznju  svojom ineteligencijom.

 

LAV

Nadate se pomirenju sa osobom koja vas voli i ceka. Oboje ste tvrdoglavi i nikako da se dozovete pameti. Volite se, a nikako da se osmelite i jedno drugome pridjete prvi. Neko mora da pokusa prvi korak, a oboje da pogazite ponos. Ponos je kocnica vasoj sreci i vasem pomirenju.

 

DEVICA

Morate se odati sto se tice emocija, pa ih tokom nove sedmice i pokazite. Ne smete dalje da gusite svoja osecanja.  Pokazite ih kako bi svi znali i koga volite i ko vam se dopada. Ovih dana morate uciniti odlucujuci korak. Pokrenite se,  kako biste  se priblizili onoj kojoj i zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2