Skorpija i Strelac:Vracaju bol za bol, i laz za laz!

Skorpija i Strelac:Vracaju bol za bol, i laz za laz!

2023-12-18 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada pricamo o skorpiji i strelcu. Oni su zodijaci cije je srce vece od neba. Ali, i zodijaci koji nikada ne zaboravljaju koliko vrede.

 

 SKORPIJA

Bol za bol. Vi ste znak koji itekako ume i zna da vrati istom merom. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da imate na umu da ste vi znak koji bas nikada ne odustaje od onog sto naumi i u to nema nimalo sumnje. Vi ste dobar covek, i nikada vam nece pasti na pamet da gradite svoju srecu na osnovu tudjih suza. Vase srce je veliko i vi ste jako ponosni na sebe zato sto ste takvi kakvi jeste.

Moramo reci da ste znak koji ima petlju da kaze istinu. Cak i onda kada znate da ta istina moze nekome da slomi srce, vi ste znak koji ce reci onako kako jeste.

Kada pricamo o ljubavi, vrlo je vazno da kazemo da ste osoba koja cini prvi korak. Ali, vi to cinite samo onda kada vam je jasno da je osoba prema kojoj gajite emocije, oseca isto prema vama. To je vazno jer ste znak koji ne voli da gubi. Vi ste neko kome je jako tesko da se zaljubi. No, kada se to desi, vi ste osoba koja prosto daje sve od sebe. Tada ste odani, verni, iskreni, predani, posveceni onome sto volite i onome do koga vam je stalo.

Znak ste koji ima zivotnu parolu kojom se sluzi. To zapravo znaci da vama nikada nece pasti na pamet da gradite svoju srecu na  osnovu tudjih suza i to je najveca moguca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bitno je da kazemo da ne volite svadju. Ali, isto tako, svakako da ste vi znak koji ume da uzvrati istom merom. Bol za bol, bas kao sto vracate i ljubav za ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2