Ribe:Zodijak koji ce vas uvek saslusati,a uradice po svome!

Ribe:Zodijak koji ce vas uvek saslusati,a uradice po svome!

2023-12-18 0 By Admin

Zodijak ste koji ce uvek poslusati sve, a uradice uvek samo po svome!

RIBE

Vi ste zodijak koji ce uraditi uvek po svome, ma sta to bilo.To ne znaci da ste neposlusni, ili da ste na svoju ruku! Naprotiv, uvek cete saslusati bas svakoga sta vam ima reci. Cak i kada su upozorenja u pitanju, bas kao i neki vazni saveti.

Vi necete ignorisati svoga  saveznika, niti cete odbiti da cujete ono sto vam dobronamerni imaju reci. Slusacete mudro njihove savete, i nicim se necete odati da ne obracate paznju. Cak i kada vam se upucuju neka vazna upozorenja, vi cete im biti zahvalni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak cete dobro razmisliti o svemu.  Prvo cete misliti da li su sve te reci dobronamerne i koliko su dobronamerne. I zasto vam sve to pricaju kada vi i sami sve to znate? Ili ste samo nespremni da neke od njih pustite u svoju blizinu!? Da im ukazete svoje poverenje i zahvalnost za sve sto cine za vas!

Ili jednostavno znate da ih citate kao otvorenu knjigu, pa se pretvaraju da su  prijatelji, a vi osecate da nisu. I kako god da je, vi cete ih uvek saslusati. A sto se vasih koraka tice, uvek cete uraditi po svome.

Vredni ste i radni i izuzetno ste sposobni. Posedujete urodjeni dar da vam sve ide od ruke. I posebno treba istaci vasu natprosecnu ineteligenciju kojom prosto plenite. Dobroga srca i savesni, nikada ne vredjate inteligenciju drugih. Drzite do sebe i idete za onim sto vas srce vuce.

A ne slutite da ce vas uskoro povuci ka jednoj  vagi koja ce vas docekati  iznenadjeno. I pored koje vise necete nista pozeleti…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2