Utorak,sreda,cetvrtak:Neko ce slaviti pobedu svoje ljubavi!

Utorak,sreda,cetvrtak:Neko ce slaviti pobedu svoje ljubavi!

2023-12-18 0 By Admin

Jedni ce slaviti pobedu svoje ljubavi, mada ce da bude i tuznih…

 

OVAN

Neko ste koga cekaju promene. Samo od vas zavisi sta ce vam se desavati ovih dana. Od vas zavisi i da li cete slaviti, ili cete biti tuzni. Ceo odgovor ili ono sto ce biti, lezi u jednoj vasoj odluci. Zato ne oklevajte da povucete potez i da  donesete odluku od koje ce zavisiti bas sve.

 

BIK

Niste svesni da morate malo da razmislite sta cete dalje. Suvise se upustate u nesto neizvesno, a da ne slutite cemu vodi. Srcu necete moci da odolite, a njega je zavela osoba sa kojom ste stalno u kontaktu.Morate se odluciti da znate cemu tezite, vezi ili avanturi.

 

BLIZANCI

Ponece vas osecanja  prema jednoj osobi u koju se zaljubljujete. Mozda ce ovo biti dani u kojim cete da odredite svoj  pravac.  Vreme je da odredite smer daljih kretanja i uverite se sta ta osoba oseca prema vama. A onda cete slaviti pobedu svoje ljubavi. Vi ste neko ko moze mnogo toga.

 

RAK

Nikada nije kasno da se ide dalje, pa nije ni vama. Radujte se sreci koja vas ceka  jer cete uzeti konce u svoje ruke.Vreme je odavno da znate sta je ono sto zelite i sta su vam prioriteti.

 

LAV

Ovo ce biti dani u kojima cete biti jako tuzni. Osoba do koje vam je stalo, ponasa se tako daleko. Dok zelite njenu blizinu i sanjate njenu ljubav, ona je hladna i bezosecajna. Okrenite novi list i ne dozvolite da se lazno nadate.

 

DEVICA

Ne znate sta cete ovih dana, a morate se usmeriti necemu. Ono sto vam je prioritet stavite u prvi plan. Nista se nece desavati bez vaseg delovanja, i zato gledajte sta vam je ciniti. da cete slaviti pobedu, ne nadajte se bez truda.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2