Bik i Lav:Oni mozda deluju hladno kao led,ali imaju srce za primer!

Bik i Lav:Oni mozda deluju hladno kao led,ali imaju srce za primer!

2023-12-19 0 By Admin

 Danas vam pricamo o biku i lavu. O dva zodijaka koji imaju stav, dusu, karakter. Znaci koji imaju srce.

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da delujete hladno kao led.  Istina je da se vi ponekad ponasate kao osoba koja ne zna da voli. Ili, kao osoba koja ne mari ni za koga na ovom svetu, osim za sebe. To je ono sto je izvesno.

Ali, oni koji vas poznaju dobro znaju da ste osoba koja samo nikada ne odustaje od onog do cega joj je stalo. Jer, vi ste neko ko nosi masku. Ne zato sto imate sta da krijete, vec zato sto znate da je na svetu mnogo losih ljudi. Vi ste onaj znak koji deluje nedodirljivo, hladno kao led, ali oni koji vas imaju pored sebe zapravo dobro znaju koliko ste divni. Koliko je divno vase srce, koliko vi umete divno da volite, i jos mnogo toga.

Malo je onih ljudi na svetu do kojih vam je stalo. Vi prosto niste osoba koja se lako veze za bilo koga. No, bas zato, do onih do kojih vam je stalo – stalo vam je preko svake granice. I vi ono sto je vase cuvate i branite, dok ono sto je tudje uvek cenite i postujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da kazemo da ste znak za kojeg mnogi kazu da je tvrdoglav. Prava je istina da sa vama nije lako, da ste vi znak koji jednostavno retko kada odustaje od onog sto naumi. Ali, isto tako, prava je istina i to da ste dobar covek. I da oni koji vas poznaju to dobro znaju. Zato vas i vole.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2