Vaga:Najlepsi znak u zodijaku-privlaci paznju na svakom koraku!

Vaga:Najlepsi znak u zodijaku-privlaci paznju na svakom koraku!

2023-12-19 0 By Admin

 Vaga je znak koji ima stav. Iako svi misle da je ona neko ko ne zna sta zeli, prava istina je da je ona samo jako pazljiva.

Vaga je onaj znak kojem je uvek potrebno vise vremena da donese neke odluke. Ne zato sto ne zna sta hoce, ne zato sto nije sigurna u sebe ili u svoja osecanja. To je samo zato sto je ona dobar covek koji veruje u karmu. Vaga zapravo dobro zna da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto je zasluzio i ona se zapravo ponasa u skladu sa tim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato joj je potrebno uvek vise vremena da donese neke odluke samo zato sto ne zeli nikome da nanese bol. Isto tako, ovo je znak koji se prema ljudima ponasaju onako kako zeli da se oni ponasaju prema njemu.

Imati vagu kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas voleti, ceniti, razumeti i biti vasa podrska i vas oslonac.

Ali, moramo da kazemo da je jako malo onih kojima osoba rodjena u ovom znaku veruje, a jos manje onih koje voli. To je vrlo vazno da kazemo.

Zapravo je stvar u tome da je osoba rodjena u znaku vage svesna toga da zivot nije lak i ona itekako ume i zna da se izbori za ono sto zeli. Ne ocekuje puno od zivota, i ako neko ume da bude srecan sa malo, onda je to upravo osoba rodjena u znaku vage.

Dalje, moramo da kazemo da je vaga klasican primer da postoje ljudi kojima je ljubav jako vazna. Ona ne moze da zivi ako nije voljena, ali isto tako uziva u tome da svima oko sebe daje ljubav. Zapravo su srecni oni koji imaju tu cast da ih vaga voli. Jer, njena ljubav nije samo ljubav, to je jedna cista emocija koja se preliva u hiljadu nijansi.

Jednostavna je , ne ocekuje cudo, ne ocekuje mnogo, vec ume da uziva u onome sto vec ima. Moramo, zapravo, da naglasimo, da je vaga osoba koja ce tacno naci nacina da izdrzi u svemu sto naumi i to je vrlo vazno da kazemo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2