Devica je znak koji ume da bude najbolji i najgori-kako drugi prema njoj takva i ona prema njima!

Devica je znak koji ume da bude najbolji i najgori-kako drugi prema njoj takva i ona prema njima!

2023-12-19 0 By Admin

Devica je neko ko tacno zna sta hoce. Ne postoji znak na svetu koji ume da voli kao devica.

Devica. Znak koji je rodjen za ljubav. Znak koji tacno zna sta hoce i koji pri tome nikada ne odustaje. Moramon da kazemo da je ovo neko ko ume da voli, da se nadje, da razume, da podrzi. Kada se zaljubi, ovo je znak koji se bori za osobu koju voli svim srcem. Jer, devica je neko kome su emocije jako vazne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja tacno zna sta hoce od zivota. I ona se vodi time da ne radi drugima ono sto ne bi zelela da se desi njoj. Vrlo je vazno da kazemo da je neko ko veruje u karmu. Ona se ponasa prema ljudima onako kako bi volela da se oni ponasaju prema njoj.

Devica ce reci istinu samo kada zna da ta istina nece nikoga povrediti. Da nece nikome slomiti sre. Itekako da je ovo osoba koja zna sta hoce od zivota ali je vazno da naglasimo da je ona borac. Dakle ona ne ocekuje da joj nesto padne sa neba i to je najveca moguca istina. Borac je, zna da zivot nije lak, ali ume i zna da se bori za ono do cega joj je stalo i to je najvaznije od svega.

Kada se zaljubi, devica je odana i verna. Ona itekako moze da bude sama. Samoca joj nikada ne predstavlja problem. Itekako zna da je bolje da bude sama nego da bude pored nekoga ko ne ume da je ceni i da je usreci na nacin na koji ona zeli i zasluzuje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2